Open menu+

2 Jubilarissen 50 jaar Bevelander!

Zondag 13 februari hebben de leden van de Bevelanders, na de jaarvergadering in Café Het Moment even stilgestaan bij het afgelopen jubileumjaar. Door alle ‘afgeblazen’ evenementen in het afgelopen jaar was daar nog geen gelegenheid voor geweest.

Het bestuur van de Bevelander Fanclub heeft daarbij de jubilarissen van het eerste uur Piet Schrijver en Sjaak Benders gefeliciteerd met hun 50 jarig jubileum en hen verrast met een mooie ‘muzikale’ wanddecoratie.

De overige leden werden niet vergeten en kregen ieder een blijvende herinnering aan het 50 jarig jubileum van de Bevelander Muzikanten.

Daarbij is ook het jubileumboek ’50 Jaar Bevelanders’ in gedrukte versie uitgereikt aan de leden van de Bevelanders. In dit boek zijn ook veel liedjes opgenomen die tijdens de avond van de Foekepot zijn gezongen.

Het boek is in eigen beheer gemaakt en samengesteld en absoluut de moeite waard om in te zien.

Verder is nog leuk te vermelden dat Piet Schrijver extra blij gemaakt is op de repetitie van de afgelopen week. Piet had eerder zijn oude trompet, waar hij overigens erg aan gehecht was, cadeau gedaan aan Hans Helsen met de woorden: “zie mar wa’j d’r mee doe”. De trompet was inderdaad aan een flinke revisie toe. Hans heeft het idee opgepakt om hem laten repareren bij van Ingen Blaasmuziek in den Bosch. Daar is hij weer vakkundig gerepareerd en de kosten zijn betaald door de BFC. Piet was hartstikke blij weer op  zijn oude vertrouwde trompetje te kunnen spelen, zeker nu hij ook tijdens de Carnaval weer wat vrolijke noten kan laten horen!