Open menu+

Concert en Uitreiking Cultuurprijs 10 oktober 2021

Concert en Uitreiking Cultuurprijs

 

Zondag 10 oktober a.s. vindt in Café Het Moment te Huissen de uitreiking van de Cultuurprijs plaats. Wie wordt de opvolger van het Lingewaards Mannenkoor die in 2019 de cultuurprijs kreeg?

Dat alles hoort u tijdens het concert van Blaaskapel de Bevelanders die sinds lange tijd het eerste muzikale optreden hebben in een jaar waarin ze vijftig jaar bestaan.

Vanwege het vijftig jarig jubileum zult u deze middag vooral kunnen luisteren naar de muziek waarmee de Bevelanders door de jaren heen bekend zijn geworden. De muzikale nummers zullen bij menigeen dan ook bekend in de oren klinken.

Het wordt ook een unieke middag omdat burgemeester Kalfs de cultuurprijs – in 1981 ingesteld –  voor het laatst namens de Bevelander Muzikanten zal uitreiken.

De kapel zelf vindt namelijk dat het anders moet, zonder dat het idee erachter verloren gaat. Hoe ze dat vorm willen geven, wordt eveneens zondag 10 oktober a.s. bekend gemaakt.

Voor iedereen die de Bevelanders een warm hart toedraagt – en dat geldt zeker voor de leden van de Bevelander Fanclub – maakt de kapel er vooral een gezellige muzikale middag van.

Kortom, een middag die u niet mag missen. De Bevelanders hopen dan ook dat velen deze muzikale happening gaan bijwonen.

Het concert begint om 14.00 uur en is gratis te bezoeken. U bent van harte welkom.

** Denk aan uw QR code of Vaccinatiebewijs! **