Open menu+

Homepage

Fanclub middag 20-11-2022

Posted by on 13:01 in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Fanclub middag 20-11-2022

Het bestuur van de Bevelander Fanclub heeft gisterenmiddag een leuke middag verzorgd voor de leden van de fanclub. Tijdens een gezellig samenzijn hebben zij, samen met de Bevelanders, genoten van een zeer goed verzorgde en heerlijke brunch bij de Buitenpoort in Huissen. Uiteraard hebben de Bevelanders ook van zich laten horen en hebben tijdens deze zeer geslaagde middag verschillende leuke nummers gespeeld.

11-11-2022 Opening Carnavalsseizoen!

Posted by on 17:10 in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor 11-11-2022 Opening Carnavalsseizoen!

Vandaag hebben de Bevelanders voor de vrolijke noten gezorgd tijdens de Opening van het Carnavalsseizoen. Dit vond om 11.11 uur plaats bij de Foekepotkrössel bij Sancta Maria aan de Helmichstraat.

De jubilerende 66 jarige Kroanige Zwaone hebben hierbij een jubileumgeschenk aangeboden aan de Huissense gemeenschap in de vorm van een bankje naast het beeld van de Krössel.

De Bevelanders wensen eenieder een mooi Carnavalsseizoen!

 

 

 

 

Cultuurprijs 2022 voor de Bevelanders!

Posted by on 16:48 in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Cultuurprijs 2022 voor de Bevelanders!

Zeer vereerd en trots zijn wij!

Nadat wij vorig jaar het uitreiken van de jaarlijkse Cultuurprijs hebben overgedragen aan de Stichting Vrienden van Huissen viel ons de eer te beurt nu zelf de Cultuurprijs in ontvangst te mogen nemen!

Zaterdagmiddag 29 oktober kregen de Bevelander Muzikanten de Cultuurprijs Huissen 2022 uitgereikt. Wethouder Aart Slob van de gemeente Lingewaard reikte de prijs uit aan Piet Schrijver van de Bevelanders.
Hieronder de motivatie van de Vrienden van Huissen om de prijs aan de Bevelanders toe te kennen.

“Ik denk dat de winnaar van vandaag weinig toelichting behoeft. Immers wie kent deze blaaskapel niet. Al 51 jaar laten zij zich horen bij allerlei evenementen, klein of groot het maakt niet uit.
Maar het bijzondere aan deze kapel is dat ze het niet alleen bij muziek laten. En dat is vooral de reden van de stichting waarom de Bevelander Muzikanten de prijs hebben gekregen. Zelf hebben ze immers vele initiatieven genomen die bij velen nog in het geheugen zitten. Ik noem hun bijdrage aan:
– het 450 jarig jubileum van de Huissense Gilden in 1986
– de vele acts tijdens de pronkzittingen van het Huissens Carnaval tussen 1988 en 2016
– het begraven van de zelfstandigheid van de gemeente Huissen in 2000
– de Orde van de Foekepot aan de vooravond van het carnaval tussen 2001    en 2016
– Huissen bij Kaarslicht in 2006
– het einde van het roken in de horeca in 2008
– het prachtige kunstwerk Het Vaandel op de rotonde in 2011
– herdenking Market Garden in september 2014 en tot slot
– de viering van het 50 jarig bestaan in 2021

Kortom voor ons een waardige en terechte winnaar”.

 

Borrelmiddag 9 oktober 2022

Posted by on 09:45 in Fotoalbum, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Borrelmiddag 9 oktober 2022

Muzikale borrelmiddag in Café Het Moment 

Gezellig borrelen, kletsen en dat alles onder de muzikale klanken van blaaskapel De Bevelander Muzikanten. Daar kunt u zelf bij aanwezig zijn als Fanclub lid, maar natuurlijk ook als  u geen lid bent. Iedereen is welkom. Op zondag 9 oktober a.s.  vanaf 15.00 uur gaat dit plaatsvinden in Café Het Moment te Huissen.

Het is zeker geen concert, maar in een ongedwongen sfeer brengt blaaskapel De Bevelander Muzikanten een gezellig repertoire ten gehore waar iedereen op zijn eigen wijze naar kan luisteren.

Evergreens, schlagers, Nederlandstalige muziek, zal allemaal ten gehore worden gebracht. Tot circa 18.00 uur zal – met de nodige pauzemomenten –  de blaaskapel onder leiding van Piet Schrijver hiervoor zorgdragen.

Wilt u een leuke middag hebben, dan raden wij u aan om naar Het Moment te komen. U bent van harte welkom.

Steun de Bevelander Muzikanten met Rabobank ClubSupport

Posted by on 14:09 in Fotoalbum, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Steun de Bevelander Muzikanten met Rabobank ClubSupport

Van 5 september tot 27 september 2022 kunnen rekeninghouders van de Rabobank weer hun stem uitbrengen op verenigingen om zo hun favoriete club te steunen. Blaaskapel De Bevelander Muzikanten doet daar al vele jaren aan mee en met succes.

***Hoe kunt u op ons stemmen? Door in te loggen in de Rabobank App of op de website van de Rabobank via: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht

Categorie: ***Muziek / Blaaskapel de Bevelander Muzikanten***

Vorig jaar was de kapel heel tevreden met de financiële steun die zij dankzij deze actie hebben mogen ontvangen. Daarom hoopt de kapel dat ook dit jaar weer veel trouwe supporters van de kapel zijn of haar stem aan de Bevelander Muzikanten wil geven. Wij zijn u er zeer dankbaar voor. Met de financiële steun stelt u ons in staat om ook in het nieuwe jaar weer leuke muzikale optredens te kunnen verzorgen.

Geen lid van de Rabobank en toch steunen?

Bent u geen lid van de Rabobank maar u wilt toch onze blaaskapel financieel steunen, dan kunt u dat melden via email tinyenfrank@gmail.com en dan zal er vervolgens met u contact worden opgenomen over hoe u dat kunt doen.

De blaaskapel is u daarvoor zeer dankbaar.

Optreden Liduina Zorgcentrum in Bemmel

Posted by on 13:52 in Fotoalbum, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Optreden Liduina Zorgcentrum in Bemmel

Donderdag 25 augustus jl. hebben de Bevelander Muzikanten een optreden verzorgd in Het Grand Café van Liduina, Verzorgingshuis De Lingehof in Bemmel. Dit optreden was speciaal bedoeld voor een van de bewoners, zijnde Herman Peeters. Herman is namelijk jarenlang voorzitter geweest van onze Bevelander Fanclub. Niet alleen Herman maar veel medebewoners genoten van het optreden en ook veel fanclubleden waren speciaal naar Bemmel gekomen om van het optreden te genieten. Na afloop dankte Herman de blaaskapel voor het optreden.

Onder ‘Videos’ in het Menu treft u nog een filmpje aan van een van de gespeelde nummers.

Muzikale Borrelmiddag 3 april 2022

Posted by on 15:04 in Fotoalbum, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Muzikale Borrelmiddag 3 april 2022

Wat was het gezellig de Muzikale Borrelmiddag gisteren in Café Het Moment.
De Bevelanders hebben verschillende leuke nummers gespeeld en er werd in een gezellige sfeer bijgekletst onder het genot van een drankje!
Hierbij wat foto’s en filmpjes van een geslaagde middag.
Gezellig borrelen, kletsen en dat alles onder de muzikale klanken van blaaskapel De Bevelander Muzikanten.
In een ongedwongen sfeer bracht blaaskapel De Bevelander Muzikanten een gezellig repertoire ten gehore.
Evergreens, Schlagers, Nederlandstalige muziek, van alles kwam voorbij.

2 Jubilarissen 50 jaar Bevelander!

Posted by on 15:18 in Fotoalbum, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor 2 Jubilarissen 50 jaar Bevelander!

Zondag 13 februari hebben de leden van de Bevelanders, na de jaarvergadering in Café Het Moment even stilgestaan bij het afgelopen jubileumjaar. Door alle ‘afgeblazen’ evenementen in het afgelopen jaar was daar nog geen gelegenheid voor geweest.

Het bestuur van de Bevelander Fanclub heeft daarbij de jubilarissen van het eerste uur Piet Schrijver en Sjaak Benders gefeliciteerd met hun 50 jarig jubileum en hen verrast met een mooie ‘muzikale’ wanddecoratie.

De overige leden werden niet vergeten en kregen ieder een blijvende herinnering aan het 50 jarig jubileum van de Bevelander Muzikanten.

Daarbij is ook het jubileumboek ’50 Jaar Bevelanders’ in gedrukte versie uitgereikt aan de leden van de Bevelanders. In dit boek zijn ook veel liedjes opgenomen die tijdens de avond van de Foekepot zijn gezongen.

Het boek is in eigen beheer gemaakt en samengesteld en absoluut de moeite waard om in te zien.

Verder is nog leuk te vermelden dat Piet Schrijver extra blij gemaakt is op de repetitie van de afgelopen week. Piet had eerder zijn oude trompet, waar hij overigens erg aan gehecht was, cadeau gedaan aan Hans Helsen met de woorden: “zie mar wa’j d’r mee doe”. De trompet was inderdaad aan een flinke revisie toe. Hans heeft het idee opgepakt om hem laten repareren bij van Ingen Blaasmuziek in den Bosch. Daar is hij weer vakkundig gerepareerd en de kosten zijn betaald door de BFC. Piet was hartstikke blij weer op  zijn oude vertrouwde trompetje te kunnen spelen, zeker nu hij ook tijdens de Carnaval weer wat vrolijke noten kan laten horen!

Jubileumboek 50 jaar Bevelanders

Posted by on 14:12 in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Jubileumboek 50 jaar Bevelanders

Dit document is de opvolger van het grote jubileumboek dat begin 2012 ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan is uitgebracht. Het grote verschil is dat de 50 jaar nu vooral aan de hand van foto’s in beeld zijn gebracht. Foto’s zeggen meer en bovendien kunt u er zelf een verhaal bij maken of u was erbij en herinnert u de gebeurtenis.

Het document is opgedeeld in 5 hoofdstukken. Elk hoofdstuk laat zien wat de kapel in elke tien jaar heeft gedaan en meegemaakt. Aansprekende foto’s uit die periode zijn zowel tussen de tekst als na de tekst geplaatst.

Tot slot is er een speciaal hoofdstuk met daarin de liedjes die bij de uitreiking van de Orde van de Foekepot in de jaren 2013-2016 ten gehore werden gebracht.

Wij hopen dat u dit document met veel plezier zult lezen en/of zult doorbladeren.

Klik om toegang te krijgen tot 50-jr-Jubileumboek-de-Bevelanders-01-1.pdf

 

 

Kerst- en Nieuwjaarswens

Posted by on 15:55 in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Kerst- en Nieuwjaarswens

Wij wensen iedereen, ondanks alle beperkingen, toch hele gezellige en liefdevolle kerstdagen toe.

Voor het nieuwe jaar spreken wij de wens uit dat eenieder gezond blijft en wij elkaar snel weer bij een van onze muzikale activiteiten kunnen begroeten.

Met muzikale groet,

De Bevelander Muzikanten

Bestuur Bevelander Fanclub