Open menu+

Homepage

Muzikale Borrelmiddag 3 april 2022

Posted by on 15:04 in Fotoalbum, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Muzikale Borrelmiddag 3 april 2022

Wat was het gezellig de Muzikale Borrelmiddag gisteren in Café Het Moment.
De Bevelanders hebben verschillende leuke nummers gespeeld en er werd in een gezellige sfeer bijgekletst onder het genot van een drankje!
Hierbij wat foto’s en filmpjes van een geslaagde middag.
Gezellig borrelen, kletsen en dat alles onder de muzikale klanken van blaaskapel De Bevelander Muzikanten.
In een ongedwongen sfeer bracht blaaskapel De Bevelander Muzikanten een gezellig repertoire ten gehore.
Evergreens, Schlagers, Nederlandstalige muziek, van alles kwam voorbij.

2 Jubilarissen 50 jaar Bevelander!

Posted by on 15:18 in Fotoalbum, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor 2 Jubilarissen 50 jaar Bevelander!

Zondag 13 februari hebben de leden van de Bevelanders, na de jaarvergadering in Café Het Moment even stilgestaan bij het afgelopen jubileumjaar. Door alle ‘afgeblazen’ evenementen in het afgelopen jaar was daar nog geen gelegenheid voor geweest.

Het bestuur van de Bevelander Fanclub heeft daarbij de jubilarissen van het eerste uur Piet Schrijver en Sjaak Benders gefeliciteerd met hun 50 jarig jubileum en hen verrast met een mooie ‘muzikale’ wanddecoratie.

De overige leden werden niet vergeten en kregen ieder een blijvende herinnering aan het 50 jarig jubileum van de Bevelander Muzikanten.

Daarbij is ook het jubileumboek ’50 Jaar Bevelanders’ in gedrukte versie uitgereikt aan de leden van de Bevelanders. In dit boek zijn ook veel liedjes opgenomen die tijdens de avond van de Foekepot zijn gezongen.

Het boek is in eigen beheer gemaakt en samengesteld en absoluut de moeite waard om in te zien.

Verder is nog leuk te vermelden dat Piet Schrijver extra blij gemaakt is op de repetitie van de afgelopen week. Piet had eerder zijn oude trompet, waar hij overigens erg aan gehecht was, cadeau gedaan aan Hans Helsen met de woorden: “zie mar wa’j d’r mee doe”. De trompet was inderdaad aan een flinke revisie toe. Hans heeft het idee opgepakt om hem laten repareren bij van Ingen Blaasmuziek in den Bosch. Daar is hij weer vakkundig gerepareerd en de kosten zijn betaald door de BFC. Piet was hartstikke blij weer op  zijn oude vertrouwde trompetje te kunnen spelen, zeker nu hij ook tijdens de Carnaval weer wat vrolijke noten kan laten horen!

Jubileumboek 50 jaar Bevelanders

Posted by on 14:12 in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Jubileumboek 50 jaar Bevelanders

Dit document is de opvolger van het grote jubileumboek dat begin 2012 ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan is uitgebracht. Het grote verschil is dat de 50 jaar nu vooral aan de hand van foto’s in beeld zijn gebracht. Foto’s zeggen meer en bovendien kunt u er zelf een verhaal bij maken of u was erbij en herinnert u de gebeurtenis.

Het document is opgedeeld in 5 hoofdstukken. Elk hoofdstuk laat zien wat de kapel in elke tien jaar heeft gedaan en meegemaakt. Aansprekende foto’s uit die periode zijn zowel tussen de tekst als na de tekst geplaatst.

Tot slot is er een speciaal hoofdstuk met daarin de liedjes die bij de uitreiking van de Orde van de Foekepot in de jaren 2013-2016 ten gehore werden gebracht.

Wij hopen dat u dit document met veel plezier zult lezen en/of zult doorbladeren.

Klik om toegang te krijgen tot 50-jr-Jubileumboek-de-Bevelanders-01-1.pdf

 

 

Kerst- en Nieuwjaarswens

Posted by on 15:55 in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Kerst- en Nieuwjaarswens

Wij wensen iedereen, ondanks alle beperkingen, toch hele gezellige en liefdevolle kerstdagen toe.

Voor het nieuwe jaar spreken wij de wens uit dat eenieder gezond blijft en wij elkaar snel weer bij een van onze muzikale activiteiten kunnen begroeten.

Met muzikale groet,

De Bevelander Muzikanten

Bestuur Bevelander Fanclub

 

 

Liedjesbundel

Posted by on 17:01 in Orde van de Foekepot, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Liedjesbundel

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [12.22 MB]

Verzamelde liedjes van de Foekepotavonden treft u aan in bijgaande Liedjesbundel.

Rabo ClubSupport 2021

Posted by on 13:13 in Fotoalbum, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Rabo ClubSupport 2021

Dank-dank-dank!
De Bevelanders hebben van de Rabo CubSupport actie het mooie bedrag van € 518,95 toebedeeld gekregen.
En daar zijn wij heel erg blij mee!
Wij willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft, heel veel dank voor jullie steun.

Cultuurprijs 2021 Uitreiking en Overdracht

Posted by on 13:18 in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Cultuurprijs 2021 Uitreiking en Overdracht

Informatie en foto’s van de uitreiking vindt u onder ‘Cultuurprijs’ in het Menu van deze site. Video’s vindt u onder ‘Video’s’

Concert en Uitreiking Cultuurprijs 10 oktober 2021

Posted by on 13:37 in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Concert en Uitreiking Cultuurprijs 10 oktober 2021

Concert en Uitreiking Cultuurprijs

 

Zondag 10 oktober a.s. vindt in Café Het Moment te Huissen de uitreiking van de Cultuurprijs plaats. Wie wordt de opvolger van het Lingewaards Mannenkoor die in 2019 de cultuurprijs kreeg?

Dat alles hoort u tijdens het concert van Blaaskapel de Bevelanders die sinds lange tijd het eerste muzikale optreden hebben in een jaar waarin ze vijftig jaar bestaan.

Vanwege het vijftig jarig jubileum zult u deze middag vooral kunnen luisteren naar de muziek waarmee de Bevelanders door de jaren heen bekend zijn geworden. De muzikale nummers zullen bij menigeen dan ook bekend in de oren klinken.

Het wordt ook een unieke middag omdat burgemeester Kalfs de cultuurprijs – in 1981 ingesteld –  voor het laatst namens de Bevelander Muzikanten zal uitreiken.

De kapel zelf vindt namelijk dat het anders moet, zonder dat het idee erachter verloren gaat. Hoe ze dat vorm willen geven, wordt eveneens zondag 10 oktober a.s. bekend gemaakt.

Voor iedereen die de Bevelanders een warm hart toedraagt – en dat geldt zeker voor de leden van de Bevelander Fanclub – maakt de kapel er vooral een gezellige muzikale middag van.

Kortom, een middag die u niet mag missen. De Bevelanders hopen dan ook dat velen deze muzikale happening gaan bijwonen.

Het concert begint om 14.00 uur en is gratis te bezoeken. U bent van harte welkom.

** Denk aan uw QR code of Vaccinatiebewijs! **

Steun ons met de RaboClubsupport

Posted by on 13:26 in Fotoalbum, Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Steun ons met de RaboClubsupport

Steunt u weer de Bevelander Muzikanten met Rabo Clubsupport?

Vanaf 4 oktober a.s. kunt u weer stemmen!

Ons jubileumjaar is voor ons anders verlopen dan we gepland hadden, veel leuke activiteiten hebben we niet kunnen realiseren, maar we kunnen toch dit jaar nog wat muzikale activiteiten oppakken. Hierover wordt u eerdaags geïnformeerd.

Blaaskapel De Bevelander Muzikanten uit Huissen bestaat dit jaar 50 jaar. In de afgelopen 50 jaar heeft de blaaskapel in Huissen en omgeving aan veel evenementen muzikaal meegewerkt. Heeft u daar waardering voor en wilt u deze blaaskapel financieel steunen dan kan dat met de actie Rabo Clubsupport.

Heeft u een betaalrekening bij de Rabobank? Dan kunt u tussen 4 en 25 oktober uw stem uitbrengen op de Bevelander Muzikanten uit Huissen.
*** Hoe? Door in te loggen in de Rabo app of op de website van de Rabo bank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport***.

De opbrengst van deze actie wordt onder meer besteed aan het verzorgen van een aantal jubileumactiviteiten en aanschaf en onderhoud van de instrumenten.
Doordat er dit jaar nauwelijks optredens zijn geweest en er dus ook geen inkomsten zijn ontvangen, is uw stem op de blaaskapel extra nodig. Wij danken u bij voorbaat.

Geen lid van de Rabobank en toch steunen?
Bent u geen lid van de Rabobank maar u wilt toch deze blaaskapel financieel steunen, dan kunt u dat melden via email tinyenfrank@gmail.com en dan zal er vervolgens met u contact worden opgenomen over hoe u dat kunt doen. Ook als u lid zou willen worden van de Bevelander Fanclub, waarvan ongeveer 250 personen lid zijn, kunt u dat via hetzelfde emailadres kenbaar maken. Aan dat lidmaatschap zijn altijd flinke voordelen verbonden.

Jubileum Quiz

Posted by on 11:13 in Uncategorized | Reacties uitgeschakeld voor Jubileum Quiz

** Bevelander Jubileum Quiz **

In bijgaand bestand vindt u een leuke quiz naar aanleiding van ons 50 jarig bestaan.

Er zijn leuke prijsjes te winnen. Veel plezier!

Alvast een tip voor de beantwoording: Veel antwoorden zijn te vinden als u de tentoonstelling gaat bekijken die in de drie vitrines van de voormalige raadzaal aan de Langekerkstraat in Huissen is ingericht.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [1.38 MB]