Open menu+

Rabo ClubSupport 2020

Steun jubilerende Bevelander Muzikanten met Rabo Clubsupport!
Blaaskapel De Bevelander Muzikanten uit Huissen bestaat in 2021 50 jaar. In al die 50 jaren heeft de blaaskapel in Huissen en omgeving aan veel evenementen muzikaal meegewerkt.
Heeft u daar waardering voor en wilt u deze blaaskapel financieel steunen dan kan dat met de actie Rabo Clubsupport.
Heeft u een betaalrekening bij de Rabobank? Dan kunt u tussen 5 en 25 oktober uw stem uitbrengen op de Bevelander Muzikanten uit Huissen.
*** Hoe? Door in te loggen in de Rabo app of op de website van de Rabo bank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport***.
De opbrengst van deze actie wordt onder meer besteed aan het uitbrengen van een jubileumboek en het verzorgen van verschillende jubileumactiviteiten.
Doordat er dit jaar nauwelijks optredens zijn geweest en er dus ook geen inkomsten zijn ontvangen, is uw stem op de blaaskapel extra nodig. Wij danken u bij voorbaat.
Geen lid van de Rabobank en toch steunen?
Bent u geen lid van de Rabobank maar u wilt toch deze blaaskapel financieel steunen, dan kunt u dat melden via email tinyenfrank@gmail.com en dan zal er vervolgens met u contact worden opgenomen over hoe u dat kunt doen. Ook als u lid zou willen worden van de Bevelander Fanclub, waarvan ongeveer 250 personen lid zijn, kunt u dat via hetzelfde emailadres kenbaar maken. Aan dat lidmaatschap zijn altijd flinke voordelen verbonden.
Dankzij uw support kan de blaaskapel werken aan een fantastisch jubileumjaar 2021.