Open menu+

Steun de Bevelander Muzikanten met Rabobank ClubSupport

Van 5 september tot 27 september 2022 kunnen rekeninghouders van de Rabobank weer hun stem uitbrengen op verenigingen om zo hun favoriete club te steunen. Blaaskapel De Bevelander Muzikanten doet daar al vele jaren aan mee en met succes.

***Hoe kunt u op ons stemmen? Door in te loggen in de Rabobank App of op de website van de Rabobank via: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht

Categorie: ***Muziek / Blaaskapel de Bevelander Muzikanten***

Vorig jaar was de kapel heel tevreden met de financiële steun die zij dankzij deze actie hebben mogen ontvangen. Daarom hoopt de kapel dat ook dit jaar weer veel trouwe supporters van de kapel zijn of haar stem aan de Bevelander Muzikanten wil geven. Wij zijn u er zeer dankbaar voor. Met de financiële steun stelt u ons in staat om ook in het nieuwe jaar weer leuke muzikale optredens te kunnen verzorgen.

Geen lid van de Rabobank en toch steunen?

Bent u geen lid van de Rabobank maar u wilt toch onze blaaskapel financieel steunen, dan kunt u dat melden via email tinyenfrank@gmail.com en dan zal er vervolgens met u contact worden opgenomen over hoe u dat kunt doen.

De blaaskapel is u daarvoor zeer dankbaar.