Open menu+

Steun ons met de RaboClubsupport

Steunt u weer de Bevelander Muzikanten met Rabo Clubsupport?

Vanaf 4 oktober a.s. kunt u weer stemmen!

Ons jubileumjaar is voor ons anders verlopen dan we gepland hadden, veel leuke activiteiten hebben we niet kunnen realiseren, maar we kunnen toch dit jaar nog wat muzikale activiteiten oppakken. Hierover wordt u eerdaags geïnformeerd.

Blaaskapel De Bevelander Muzikanten uit Huissen bestaat dit jaar 50 jaar. In de afgelopen 50 jaar heeft de blaaskapel in Huissen en omgeving aan veel evenementen muzikaal meegewerkt. Heeft u daar waardering voor en wilt u deze blaaskapel financieel steunen dan kan dat met de actie Rabo Clubsupport.

Heeft u een betaalrekening bij de Rabobank? Dan kunt u tussen 4 en 25 oktober uw stem uitbrengen op de Bevelander Muzikanten uit Huissen.
*** Hoe? Door in te loggen in de Rabo app of op de website van de Rabo bank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport***.

De opbrengst van deze actie wordt onder meer besteed aan het verzorgen van een aantal jubileumactiviteiten en aanschaf en onderhoud van de instrumenten.
Doordat er dit jaar nauwelijks optredens zijn geweest en er dus ook geen inkomsten zijn ontvangen, is uw stem op de blaaskapel extra nodig. Wij danken u bij voorbaat.

Geen lid van de Rabobank en toch steunen?
Bent u geen lid van de Rabobank maar u wilt toch deze blaaskapel financieel steunen, dan kunt u dat melden via email tinyenfrank@gmail.com en dan zal er vervolgens met u contact worden opgenomen over hoe u dat kunt doen. Ook als u lid zou willen worden van de Bevelander Fanclub, waarvan ongeveer 250 personen lid zijn, kunt u dat via hetzelfde emailadres kenbaar maken. Aan dat lidmaatschap zijn altijd flinke voordelen verbonden.